Curiosa Carrousel presenteert een goedgevulde eindejaarsveiling!

Extra grote afsluiter van het jaar!

We hebben een nieuwe veiling voor u klaar staan. De veiling start vandaag en tot en met zondagavond 12 december kan geboden worden op 85 bijzondere, spraakmakende of gewoon hele mooie items. Wij hebben besloten de veiling groter te maken en de looptijd korter (twee in plaats van drie weken). Dit om de spanning erin te houden!

Mocht u op zoek zijn naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom of uzelf willen trakteren op iets bijzonders, dan nodigen wij u uit om de veiling te bekijken en mee te bieden.

Wat hebben we deze keer zoal in de aanbieding? Veel om uit te kiezen, dus breek uw hoofd er niet over. Of het nu gaat om een fraaie munt uit de Griekse oudheid, een kwakzalverskist of een Art Deco koektrommel, er zit hoe dan ook muziek in deze veiling.

Ga er daarom maar eens lekker voor zittten, want deze keer is de sky the limit! Wij kunnen er zelf in ieder geval niet genoeg van krijgen, net als het alom bekende rupsje. Goed gevuld dus, een mooi thema ook voor de feestdagen. We hopen dat u die gezond en wel doorkomt, en dat u zich intussen mag verheugen over de leuke items die veiling rijk is!

Eindejaarsveiling: klik hier!

Alle items zijn online 24 uur per dag te bekijken op onze website, waar u direct een bod kunt doen. Ook hebben we op zaterdag 11 december van 10.00 tot 17.00 uur kijkdag in onze winkel. U bent van harte welkom in ons pand tegenover het Groninger Forum om alles van dichtbij te bekijken en te beoordelen.