Vintage Gazelle herenfiets met leren zadel van het merk Tabor - jaren '50

82. Vintage Gazelle herenfiets met leren zadel van het merk Tabor - jaren '50

Een even eenvoudige als schitterende en perfect onderhouden herenfiets van Gazelle uit de jaren '50. Gewoon een degelijk model met terugtraprem, zwarte velgen en witte banden (de voorband is recentelijk vernieuwd), werkende originele verlichting en een nieuwe fietsbel. De kers op de taart is het prachtige model zadel van het merk Tabor, gemaakt van leer op een indrukwekkende springveer. Verder is er een eenvoudig slot aanwezig, eveneens origineel uit de tijd. Alsof iemand zo uit de vijftiger jaren hierheen gefietst is. Het mooie is, u kunt er ook zo mee wegfietsen en zich meteen in een andere tijd wanen.

Framemaat: 64 cm.

* Gazelle is een in 1892 opgerichte Nederlandse fietsenfabriek die ook auto's, brom- en motorfietsen heeft geproduceerd. De naamloze vennootschap, die zich sinds 1992 Koninklijk mag noemen, heeft een fabriek in Dieren. Het bedrijf produceert ruim 275.000 fietsen per jaar en is daarmee marktleider in Nederland.


Prijsindicatie: € 250 - € 350
Afmetingen: Framemaat 64 cm. (N.B. Het zadel zit wel wat dicht op het stuur, wat voor lange mensen lastig zou kunnen zijn bij het insturen van scherpe bochten.)
Conditie: Zeer goed.
Verzendinformatie: Enkel af te halen in Groningen.
Minimumbod: €
U kunt Registreren of Inloggen om te bieden.