Op maat gemaakte massieve eiken kloostertafel van de hand van Lucien Postema voor LC Interior Architects Groningen - 2006

85. Op maat gemaakte massieve eiken kloostertafel van de hand van Lucien Postema voor LC Interior Architects Groningen - 2006

Een even indrukwekkende als robuuste kloostertafel van Sloveens eiken van de hand van Lucien Postema voor LC Interior Architects in Groningen. De eigenaresse van de tafel werd verliefd op de tafels bij de opening van restaurant Kaap Hoorn in Haren (Groningen) in 2005 en liet een nóg grotere versie maken van deze tafel. De afmetingen van dit unieke exemplaar zijn maar liefst 300 x 130 x 76 cm (hoogte tot onderzijde tafelblad 64 cm). Vandaar ook de term Kloostertafel. Uitermate geschikt voor copieuze maaltijden voor grote(re) gezelschappen. Of gewoon als leeftafel.


Prijsindicatie: 1500 - 2500
Afmetingen: 300 x 130 x 76 cm. (afstand tot onderste rand tafel is 64 cm)
Conditie: Zeer goed. Slechts minieme gebruikssporen (krasjes, oneffenheden etc.). Pledge (op basis van cederolie) is een wondermiddel op oliebasis als het gaat om het wegwerken van oneffenheden en het onderhouden van uw tafel.
Verzendinformatie: Het item kan worden afgehaald in Groningen. Het item kan aangetekend worden verzonden (kosten worden na de veiling apart verrekend)
Minimumbod: €
U kunt Registreren of Inloggen om te bieden.