Biostabil 2000 goldplated hanger met magnetisch veld

28. Biostabil 2000 goldplated hanger met magnetisch veld

Een spraakmakend sieraad waar veel om te doen was in de beginjaren van de 21e eeuw. Volgens 'uitvinder' Bruno Santanera, een in Noord-Nederland woonachtige Italiaan, bevat de hanger zeldzaam zand uit Zaïre met therapeutische eigenschappen. Door het draaimechanisme van de BioStabil 2000 neutraliseert het hangertje elektromagnetische stress, wat een heilzame werking zou hebben.

De hanger werkt volgens Santanera tegen klachten als slapeloosheid, moeheid, gebrek aan energie, af en toe opkomende pijntjes, enzovoort. Hierbij beriep de Italiaan zich op bewijs uit de wetenschap, en maakte via grote campagnes in kranten en op televisie (op Tel Sell werd er reclame voor gemaakt door o.a. Tineke de Nooij) reclame. Door een rechterlijke uitspraak werd de reclame vanwege misleiding echter van de buis gehaald. Tot op de dag van vandaag voert Bruno Santanera strijd om nog altijd zijn gelijk te halen, waarbij hij wederom de wetenschap erbij haalt, waarvan tegenstanders de bewijsvoering op zijn zachtst gezegd betwijfelen.


Afmetingen: Diameter 2,5 cm. Gewicht: 18,3 gram.
Conditie: Zeer goed.
Verzendinformatie: Het item kan worden afgehaald in Groningen. Het item kan aangetekend worden verzonden (kosten worden na de veiling apart verrekend)

Verkoopprijs: € 3

U kunt Registreren of Inloggen om te bieden.