Nog 2 dagen...

Dames en heren, hooggeëerd publiek, 

Na enig mysterie en geduld is het dan zover: online veilingplatform Curiosa Carrousel gaat binnenkort van start! Hoewel de coronapandemie tot vertraging heeft geleid, zijn wij achter de schermen doorgegaan met het aankopen van mooie, bijzondere en curieuze objecten. Daarnaast is onze website helemaal op orde gebracht. Wij kunnen nu vol enthousiasme onze eerste veiling aankondigen: op zondag 8 augustus zullen wij online 50 bijzondere items presenteren. De veiling loopt af op 29 augustus vanaf 20.00 uur. 

Wie zijn wij eigenlijk? Wij zijn Guido Aris, Ruud de Jong en Job Kwakman. Wij hebben een achtergrond in de veilingwereld en vormen een driemanschap dat elkaar vindt in een passie voor verzamelwaardige, veelal kunstzinnig vervaardigde objecten. Dingen met een aparte geschiedenis of bijzondere achtergrond die wij zullen uitlichten op ons platform. Wij streven ernaar u een aantrekkelijk veilingaanbod voor te schotelen. In onze selectie van de objecten zal naast ervaring, kennis en kunde zeker ook onze persoonlijke smaak een rol spelen. Zo willen wij iedere maand een carrousel presenteren met daarin 50 objecten die in onze ogen bijzonder, verzamelwaardig of simpelweg erg mooi zijn. 

U bent welkom om op afspraak de items van dichtbij te bekijken. Uiteraard met inachtname van de geldende corona regels. U vindt ons aan de Nieuwe Markt (het pand met de rode gevel tegenover de ingang van het Forum) in Groningen. 

Aanstaande zondag ontvangt u een uitnodiging die u direct naar onze website leidt zodat u een gratis account kunt aanmaken om mee te kunnen bieden op de veiling. Houd ook onze socials in de gaten voor meer bijzonderheden en een blik achter de schermen.